چهارشنبه هشتم آبان 1387
کانون فناوری بنیاد پارسیان
__________________
سلام به دوستای گلم. یه اتفاق نه چندان بدی برام افتاد خواستم شمارو در جریان بگذارم که خدایی نکرده شما تو این ماجراها نیفتید.
به طور خیلی اتفاقی لینکی از یه شرکت به اسم "کانون فناوری اطلاعات بنیاد پارسیان" یا همون "واجا"ی قدیم که مال شخصی به اسم "کامران گروسین" بود به دستم رسید. توی اون از مشاغل اینترنتی صحبت شده بود و اینکه به مشترکینشون کار اینترنتی میدون و از این مزخرفات. منم که تازه درسم تموم شده بود و بیکار بودم رفتم سراغش. یعنی سراغ سایتش. به نظر بد نمیومد. به نظر میومد که همه چیزش درسته. با خونوادم و با یه مشاور حقوقی حرف زدمو توافقنامه اش رو چک کردم. به نظر قانونی میومد اما خوب یه کم زود تصمیم گرفتمو بعد از چند روز 16 هزار تومان ریختم به حسابشون. همون روزی که پولو به حسابشون ریختم به طور خیلی اتفاقی تو گوگل سرچ می کردم، به سایت هایی برخوردم که این شرکت رو غیر قانونی معرفی می کردن. و ادعا می کردن پس از پرداخت اول بازم پول مطالبه می کنند بااینکه این اصلا تو توضیحاتشون نبود. ترسیدم. گفتم سرم کلاه رفت اساسی. بازم چون شک داشتم صبر کردم تا اینکه دیدم امروز.... بلهههههههههههههههههه یه میل برای منم فرستادن که 70 تومان دیگه باید بدم. خدارو شکر من زود فهمیدمو فقط 16 تومان پیاده شدم اما بعضی از مردم مبلغ های کلونی چاپیده شدن. واقعا موندم. این شرکت از سال 86 داره مردمو میچاپه اونم به اسم کار بعد مسئولین هیچ اقدامی در موردش نمی کنن؟ این قدر پول بالا کشیده که آمارش از دست همه در رفته اما گذاشتن راحت به کارش ادامه بده!!! خیلی مسخره است و ناراحت کننده. اومدم به شما گفتم که یه وقت شما همچین اشتباهی نکنید و مثل من بی گدار به آب نزنید. ابته می دونم این کارو نمی کنید!! به هر حال آدرسشو براتون گذاشتم که یه سری بزنید ببینید شیادای مملکت چه دم و دستگاهی واسه خودشون دارن. گول عکسا و مصاحبه هارو هم نخورید. همه اش آبکیه. تو سرچ هام فهمیدم یکی از کسایی که متضرر شده پیگیر عکسا شده فهمیده این بنده های خدا هم از همه جا بی خبرنو سرشون کلاه رفته. تبلیغات فوق العاده زیادی هم دارن انجام میدن. اونم واسه خوردن پول مردم!! خدا ازشون نمی گذره چه برسه به بنده های خدا!! اینم آدرس این شیادخونه:
http://parsian24.org/
اینم آدرس برخی سایت ها و وبلاگهای افرادی که گولشونو خوردن:
http://motaghaleb.javanblog.com/
http://parsian24.blogsky.com/
http://blacklist.jom.ir/
http://parsian240.persianblog.ir/
http://balatarin.com/permlink/2008/8/21/1378828
اینم چند تا وبلاگ. خودتون بخونید و قضاوت کنید داریم کجا زندگی می کنیم؟؟؟!!!!!!!!!!
به طور خیلی اتفاقی لینکی از یه شرکت به اسم "کانون فناوری اطلاعات بنیاد پارسیان" یا همون "واجا"ی قدیم که مال شخصی به اسم "کامران گروسین" بود به دستم رسید. توی اون از مشاغل اینترنتی صحبت شده بود و اینکه به مشترکینشون کار اینترنتی میدون و از این مزخرفات. منم که تازه درسم تموم شده بود و بیکار بودم رفتم سراغش. یعنی سراغ سایتش. به نظر بد نمیومد. به نظر میومد که همه چیزش درسته. با خونوادم و با یه مشاور حقوقی حرف زدمو توافقنامه اش رو چک کردم. به نظر قانونی میومد اما خوب یه کم زود تصمیم گرفتمو بعد از چند روز 16 هزار تومان ریختم به حسابشون. همون روزی که پولو به حسابشون ریختم به طور خیلی اتفاقی تو گوگل سرچ می کردم، به سایت هایی برخوردم که این شرکت رو غیر قانونی معرفی می کردن. و ادعا می کردن پس از پرداخت اول بازم پول مطالبه می کنند بااینکه این اصلا تو توضیحاتشون نبود. ترسیدم. گفتم سرم کلاه رفت اساسی. بازم چون شک داشتم صبر کردم تا اینکه دیدم امروز.... بلهههههههههههههههههه یه میل برای منم فرستادن که 70 تومان دیگه باید بدم. خدارو شکر من زود فهمیدمو فقط 16 تومان پیاده شدم اما بعضی از مردم مبلغ های کلونی چاپیده شدن. واقعا موندم. این شرکت از سال 86 داره مردمو میچاپه اونم به اسم کار بعد مسئولین هیچ اقدامی در موردش نمی کنن؟ این قدر پول بالا کشیده که آمارش از دست همه در رفته اما گذاشتن راحت به کارش ادامه بده!!! خیلی مسخره است و ناراحت کننده. اومدم به شما گفتم که یه وقت شما همچین اشتباهی نکنید و مثل من بی گدار به آب نزنید. ابته می دونم این کارو نمی کنید!! به هر حال آدرسشو براتون گذاشتم که یه سری بزنید ببینید شیادای مملکت چه دم و دستگاهی واسه خودشون دارن. گول عکسا و مصاحبه هارو هم نخورید. همه اش آبکیه. تو سرچ هام فهمیدم یکی از کسایی که متضرر شده پیگیر عکسا شده فهمیده این بنده های خدا هم از همه جا بی خبرنو سرشون کلاه رفته. تبلیغات فوق العاده زیادی هم دارن انجام میدن. اونم واسه خوردن پول مردم!! خدا ازشون نمی گذره چه برسه به بنده های خدا!! اینم آدرس این شیادخونه:
http://parsian24.org/
اینم آدرس برخی سایت ها و وبلاگهای افرادی که گولشونو خوردن:
http://motaghaleb.javanblog.com/
http://parsian24.blogsky.com/
http://blacklist.jom.ir/
http://parsian240.persianblog.ir/
http://balatarin.com/permlink/2008/8/21/1378828
اینم چند تا وبلاگ. خودتون بخونید و قضاوت کنید داریم کجا زندگی می کنیم؟؟؟!!!!!!!!!!
نوشته شده توسط نتورکر در ساعت 16:35 | لینک
|
